Dream Outfit 01.01.2012

dream outfit - naturally look
TYCKS ?

Godt nyttår


GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN !

HADE 2011, Å HELLO 2012 ♥

Send inn forslag til må gjøre video

Send inn forslag til hva vi skal gjøre, å videoen skal legges ut senere idag/ i morgen .

snakkes!


Innkjøp 28.12.2011Toppene kostet 149 pr stk, men det var 70% på de, så det ble 89 kr for begge. Jeg synes selv at toppene ikke var så fine som da jeg kjøpte de, men når har jeg kjøpt dem så. 

I dag har jeg vært med Cecilie på øra/shoppingsenteret, Cecilie overnattet med meg fra igår til idag, det var veldig artig, men jeg har desverre ikke så mange bilder fra igår. Eller idag har jeg ikke gjort noe spesielt, jeg har bare vært hjemme etter jeg kom hjem fra øra, og nå venter jeg på Cecilie som skulle komme å hente tingene sine, men hun har fremdeles ikke kommet enda. Men blogges sikkert senere da !

Snakkes !

Dagens outfit 27.12.2011

innlegget skullet vært postet igår , men jeg glemte helt av det. Så det kommer nå istedet for. snakkes !

Good morning sunshines

Heihei! 

God morgen alle sammen, vel det er en liten stund siden jeg stod opp da. Men tilbake til saken, idag har jeg ingen planer enda, tror jeg. Jeg skal kanksje være ilag me noen venner, men ikke enda fordi jeg stod opp for en halvtime siden, så jeg skal drøye tiden litt til. Dagen igår var skikkelig koselig, vi så filmer å koset oss. 


 
Senere idag kommer det mest sannsynelig dagens outfit, å et innlegg om hva jeg har gjort idag. altså senere idag. Jeg tror jeg kommer til å ha en liten spørsmålsrunde slik at dere kan bli bedre kjent med meg, å slik dere kan vite mer om meg å hvem jeg er.

Snakkes !

Filmkos med familien

Hei, jeg tror jeg rekker å blogge et innlegg før filmen starter igjen så, nå sitter jeg å familien min å ser på film, syykt julekos. Vi har nettopp sett en film jeg ikke greier å huske, og nå skal vi se home alone 2. Idag har jeg bare vært hjemme, men har kjørt en liten tur for å se skadene orkanen/stormen Dagmar gjorde på sunndalsøra. Det var ikke bare småe skader, ellers har jeg bare vært hjemme å slappet av. Men nå må jeg nesten gå, så vi snakkes etterpå da ! 

Måtte bare vise dere verdens søteste skilt det står , Faith start where you are then take the next step.


 


hahah, jeg måtte bare legge ut et bilde av meg selv også.

Snakkes !

Velkommen til min blogg

Hei, velkommen til min blogg!

Jeg heter Dina, er 13år og kommer fra Valderøya/Ålesund, men bor i Sunndalsøra. Jeg kommer til å blogge om livet, dagene mine, outfits, bilder, videoblogger osv.. Jeg driver med fotball og håndball, og elsker begge sportene. Jeg skal prøve å blogge vær dag å skal prøve å være en akriv blogger, men da snakkes vi da ! 
Snakkes ! Hei! Jeg heter Dina, er 13år og kommer fra Ålesund, men bor i Sunndalsøra. Jeg kommer til å blogge om det som skjer, outfits,bilder osv. Vi snakkes da !

+ Legg meg til som venn
hits